Solafskærmning

KBH Solgardin

Hos KBH Solgardin tilbyder vi alt inden for solgardiner til blandt andet kontorer, produktionslokaler, institutioner, kantiner, kommuner, skoler osv.

Vores solgardiner er unikke i den forstand, at de på den ene side afskærmer fra solen, men samtidig er lettere transparente og derfor stadig giver godt udsyn, så man ikke får indtrykket af at rummet er lukket af.

Gardinerne består af et specielt sammensat materiale med lang holdbarhed, som har en solafvisende yderside, der reducerer solenergien med hele 92%. Vi tilbyder forskellige typer gardiner med denne unikke funktion, og de kan fås som både rullegardiner og lamelgardiner.

Gardinerne kan leveres i standardmål, hvis I ønsker hurtig levering, eller efter jeres specifikke mål.

Solafskærmning af høj kvalitet

Vi har mange års erfaring inden for området, og KBH Solgardiner er en del af DK-Gruppen, som også består af Københavns Solfilm, som har eksisteret i over 10 år.

Vi anser det som vores højeste prioritet, at vores kunder får en løsning der passer til netop deres behov, og vores mangeårige erfaring inden for faget gør, at vi kan yde en kompetent vejledning til enhver tid.

Uanset hvor I skal bruge solgardiner, så er det meget vigtigt at vælge den rette solafskærmning, da det gør en kæmpe forskel hvilken løsning man vælger.

Dette afhænger af, hvilke behov solafskærmningen skal dække helt præcist. Skal de eksempelvis harmonere med indretningen, eller skal de kun være lys dæmpende. Disse og mange flere spørgsmål kan vi hjælpe jer med at få besvaret, så I kan få den løsning der passer allerbedst til jeres behov.

KBH Solgardin baner vejen til et bedre indeklima, hvor I kan lukke solen ude uden at føle at I sidder i en hule. Vi fremviser uforpligtende vores produkter og hjælper jeg med at finde den helt rigtige løsning.